Любопитно

Димитровградчанка е сред най-красивите омъжени жени в България

Димитровградчанката Яница Жекова-Тонева впечатли журито на конкурса за омъжени красавици и заслужи короната за „Мисис България World“.

Яница е на 32 г., отдадена съпруга и майка на две деца. Отгледана с любов към книгите и четенето, тя възпитава и децата си в това. Пътешественик по душа и счетоводител по професия. Носителка е на приз за най-красива усмивка. За нея семейството е приоритет. Тя е енергична, лъчезарна и оптимистична. Обича да е полезна и да прави хората щастливи, е част от визитката на красавицата с опит в конкурсите за красота и модните подиуми.

„Имах влечение към модата и красотата. После животът ми пое в друга посока. Сега след 2 деца, които вече поотраснаха, реших да направя нещо за себе си, да се върна към това, което ми е носило най-голямо удоволствие“, разказа пред Haskovo.info красивата димитровградчанка.

Мисис България
Яница Жекова-Тонева

Със спечелването на „Мисис България World“ Яница Жекова-Тонева има право да се яви на международен конкурс, който би трябвало да се проведе в началото на следващата година.

Мисис БългарияНад 300 бяха кандидатки за предварителния кастинг за „Мисис България“, а специална комисия определи 14 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International”. Бяха избрани и техни подгласнички.

Мисис БългарияЖурито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините, между които Илиана Карастоянова, Виктория Божилова, Станислава Василева, Валери Стефанова, Марина Цветанова, Росица Стойчева, Роксана Кирилова, Пламена Червенкова, Оксана Желяпова, Манита Вартан, както и от представители на спонсорите.

Мисис България

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.11.2023 19:56 19:56

Може да е най-красива само по стандартите на Пайнер. :)))

митьо пищова
митьо пищова
03.11.2023 22:19 22:19

защо янка не участва, най готиното гадже в димитровград

Back to top button