Регион

15-годишен системно обира старец, задига му 700 лева

Пари, илюстрация15-годишно момче е задържано в момент на кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Вчера тополовградските полицаи са го заловили в къща в село Владимирово при опит да я обере.

Жилището е собственост на 78-годишен мъж. В хода на разследването станало ясно, че тийнейджърът от началото на годината нееднократно е крадял пари от възрастния мъж. При набезите си от началото на годината до вчера е успял да отмъкне от стареца около 700 лева.Непълнолетният извършител е задържан до 24 часа.

Вчера е регистрирана кражба на кола в Хасково. Вчера в Районното управление е получен сигнал от 63-годишен мъж от града, която заявил, че на 25-ти този месец, ползваният от него лек автомобил Нисан Съни му е отнет противозаконно. Колата, собственост на пловдивчанка, е била паркирана на улица „Средна гора“ в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button