Външни публикации

Златен медал за протеиновите тахани с какао и стевия на „Дюсена“

Със Златен медал и диплом за качествен и оригинален продукт за СЕРИЯ ПРОТЕИНОВИ ТАХАНИ С КАКАО И СТЕВИЯ се завърна димитровградската фирма „Дюсена“ от международно изложение в София.

Таханите са известни със своите комплексни качества – те са вкусни, питателни, здравословни и с висока хранителна стойност. Таханите бяха „главно действащо лице“ и на щанда на фирма ДЮСЕНА на изложение ИНТЕРФУД & ДРИНК от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Екипът на компанията фокусира усилията си върху представянето на три ключови продукта:

Изложение1. протеинов лешников тахан с какао и стевия
2. протеинов фъстъчен тахан с какао и стевия
3. протеинов тахан от тиквено семе с какао и стевия

ИзложениеПротеиновата серия тахани е предназначена за активно действащи спортисти и за хора, водещи здравословен начин на живот. В състава на продуктите са вложени най-качествените суровини, строго подбрани и дозирани, с максимални ползи за организма, без вредни съставки. „Всички продукти от серията са без глутен, без ГМО, без добавена захар, без трансмазнини“, коментират от DYUSENA.

ИзложениеПовече за съдържанието

Протеиновият лешников тахан е произведен от 100% изпечени и смлени фъстъчени ядки. Добавени са суроватъчен протеин 12%, нискомаслено какао на прах, какаово масло, подсладител. Таханът съдържа и екстракт от растителната стевия, ароматизант – ванилия.

ИзложениеВторият продукт, протеиновият фъстъчен тахан, се произвежда от 100% изпечени и смлени фъстъчени ядки. Съдържанието включва и 12% суроватъчен протеин, нискомаслено какао на прах, какаово масло, подсладител: екстракт от растителната стевия. За ароматизант е използвана ванилия.

ИзложениеНа трето, но не и на последно място, на фирмения щанд ще открием протеиновия тахан от тиквено семе с какао и стевия. Произведен е от 100% изсушени и смляни тиквени семки, с добавка на суроватъчен протеин 12%, нискомаслено какао на прах, какаово масло. За подсладител е използван екстракт от растителната стевия, а ванилията основно е професионално използвана за ароматизант.

Back to top button