Видео

Бисерчани съдят държавата? – ВИДЕО

Дела срещу държаватаНедоволни жители на село Бисер се канят да съдят държавата с искане за обезщетения за нанесените им от наводненията щети. Те вече са упълномощили адвокат да ги представлява в съда.

Недоволни жители на село Бисер се канят да съдят държавата с искане за обезщетения за нанесените им от наводненията щети. Те вече са упълномощили адвокат да ги представлява в съда.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
iiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiii
02.04.2012 21:00 21:00

ave ko6emi sidi darjavata tozi mangal 100 projenta mangala 6te napravi dalavera dase radvat 4e darjavataqm podade raka i negi ostavina pitq sramna rabota koqtu sidi darjavata ot selo biser danoneqm dadan ed na stotinka

glupavo....
glupavo....
05.04.2012 17:55 17:55

държавата изчисти падащите къщи помогна НИ в най-трудните моменти сега искат да строят нови къщи, а аз не мога да разбера за какво ще се съди държавата а не общината

Back to top button