Видео

Полтъргайст тормозел село – ВИДЕО

Горски извор се сдобил с полтъргайстВ продължение на 2 седмици неизвестен тормози десетки хора в димитровградското село Горски извор. Той мятал камъни по покривите на къщите и местел предмети в дворовете. Тъй като полицията не е открила извършителя, местни пуснали слуха, че става въпрос за полтъргайст.

В продължение на 2 седмици неизвестен тормози десетки хора в димитровградското село Горски извор. Той мятал камъни по покривите на къщите и местел предмети в дворовете. Тъй като полицията не е открила извършителя, местни пуснали слуха, че става въпрос за полтъргайст.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кали
кали
14.04.2012 20:39 20:39

това е някои крадец и човек не еникакъв полтъргаис гладен е духовете не ядат буркани

hishtnika
hishtnika
02.09.2012 9:21 9:21

ДА СЕЛО СВЕТЛИНА Е РАЖДАЛО МНОГО ГЕРОИ И ДОБРИ ХОРА И НЕ ТЪРПИ ЛОШИТЕ.ЗАТОВА РОДА НА МИТЮ ВАСИЛЕВ БЕ ПРОГОНЕН С КАМЪНИ.ТЕ СА НАСЛЕДСТВЕННО ОБРЕМЕНЕНИ И ПРОЦУТИ С ЛОШОТИИ ТЕ СИ.ПОЛТЪРГАИСА В С.ГОРСКИ ИЗВОР Е 64 ГОДИШНИЯ МИТЮ ВАСИЛЕВ.

BELASICA_22
BELASICA_22
03.02.2013 11:51 11:51

ПОЛТЪРГАИСА МИТЮ ВАСИЛЕВ Е ТАКЪВ ОТ МАЛЪК,ТОИ И БАЩА МУ СА КАВГАДЖИИ И НЕПРИКЪСНАТО СА ПРАВИЛИ ЛОШОТИИ НА ХОРАТА ОТ БЛИЗКОТО СЕЛО СВЕТЛИНА.БЕШЕ ПРЕТРЕПЪН ОТ МЕН И СЛЕД ТОВА СЕ ИЗНЕСОХА В С. Г.ИЗВОР.АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ РЕШИ ДА ПРАВИ СЦЕНИ В С. ГОРСКИ ИЗВОР ЩЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА МЕН ,КАТО СЕ ОБАДИТЕ НА КМЕТА НА СЕЛОТО.

liybomir
liybomir
01.04.2013 15:02 15:02

samo edno moga da kaja pich che vaobshte ne e mitio vasilev vidqh mo go mnogo dobre kogato bqgashe onzi beshe visok s gola glava a mitio vasilev e nisak i ima kosa

Back to top button