Регион

Съдът отново не пусна от ареста Мирослав Желязков, който преби жена си в Харманли

Хасковският окръжен съд отново не уважи молбата на 43-годишния Мирослав Желязков да бъде освободен от ареста.

Веднъж съдът в Харманли му е отказал, той обжалва, но хасковският съд окончателно потвърди решението на първата инстанция. Haskovo.info припомня, че същото стана и при обжалването на мярката му за задържане под стража през август тази година.

Както Haskovo.info писа, Желязков беше арестуван на 9 юни в центъра на Хасково, след като по-рано преби жена си на оживен паркинг в Харманли. Двамата са в развод, като е била издадена ограничителна заповед по Закона за защита от домашно насилие.

След побоя Мирослав е отнел дамската й чанта с 4 582 лв. и колата й на стойност 8 096 лв. Автомобилът беше открит в хасковското село Брягово, а той зрелищно арестуван пред игрална зала в Хасково. Жената беше настанена за наблюдение в болница.

Месец по-рано той беше задържан в Брягово, където се закани с убийство на двама полицаи. За това той беше осъден на пробация.

Ако бъде признат за виновен го грози затвор до 10 г.

Не пуснаха от ареста Мирослав, който преби жена си и беше зрелищно арестуван в Хасково – Haskovo.info – Всичко за Хасково

Полицаи с качулки задържаха криминално проявен в центъра на Хасково – Haskovo.info – Всичко за Хасково

Наказаха с пробация търговеца заплашвал с брадва полицаи в Брягово – Haskovo.info – Всичко за Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button