Видео

Присъди за Черния Великден – ВИДЕО

Присъди за Черния Великден12 години лишаване от свобода при общ режим в затворническо общежитие получи шофьорът Данаил Георгиев, който блъсна и уби на тротоара шестима младежи от Симеоновград миналия Великден. Братовчед му Живко Желев бе признат за виновен, че му е дал колата си и ще бъде зад решетките 10 години. Двамата братовчеди бяха лишени и от правото да управляват автомобил. Те трябва и да заплатят разноските по делото, които са на стойност общо 3 500 лева. Жестоката трагедия стана на 23 април миналата година, когато след употреба на алкохол и със скорост от 133 километра в час Данаил блъсна младежите на тротоар на път за църква. Освен шестимата загинали, други двама тинейджъри бяха тежко ранени.

12 години лишаване от свобода при общ режим в затворническо общежитие получи шофьорът Данаил Георгиев, който блъсна и уби на тротоара шестима младежи от Симеоновград миналия Великден. Братовчед му Живко Желев бе признат за виновен, че му е дал колата си и ще бъде зад решетките 10 години. Двамата братовчеди бяха лишени и от правото да управляват автомобил. Те трябва и да заплатят разноските по делото, които са на стойност общо 3 500 лева. Жестоката трагедия стана на 23 април миналата година, когато след употреба на алкохол и със скорост от 133 километра в час Данаил блъсна младежите на тротоар на път за църква. Освен шестимата загинали, други двама тинейджъри бяха тежко ранени.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
marin
marin
10.05.2012 12:57 12:57

k1f zakon ima ve horata zagubiha jivota vimal za kon dago obesqt imal zakon k1dee zakona bulgaria

Back to top button