Видео

ВиК срещу „Република“ – ВИДЕО

ВиК срещу РепубликаНаказателна акция срещу некоректните си клиенти започна ВиК Хасково. Багери влязоха в ромската махала, където част от семействата не са плащали вода с години. При вида на машините, които спират водопровода, част от жителите веднага платиха по няколкостотин лева. Други обаче обясниха, че първо държавата трябва да им осигури работа, а едва след това да им иска пари за вода.

Наказателна акция срещу некоректните си клиенти започна ВиК Хасково. Багери влязоха в ромската махала, където част от семействата не са плащали вода с години. При вида на машините, които спират водопровода, част от жителите веднага платиха по няколкостотин лева. Други обаче обясниха, че първо държавата трябва да им осигури работа, а едва след това да им иска пари за вода.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
LuDaKa
LuDaKa
22.05.2012 19:00 19:00

За какво сте Българи след като не може да помогнете на хората а ромове са били не знам си какво всички си пълните джобове те а тия хора какво да правят??? някакви идеи имали ами хайде дайте работа на хората да видим да ли няма да Плащат ток и вода ???
вие си плащате водата защо?? защото бачкате имате пари и си го плащате а тия хора дето едвам намират за ядене пари а после да не крадат това да не правят какво да правят хайде кажете вие .А ако изброите младите хора над 18 години ще разберете колко хора са безработни какво да кажа не знам още ама скоро време то няма да има свят вече.. след такива хора дето мислят само за тях си ! няма да живеем много е то снощи се видя какво беше рано и ли късно ще и ма и по-големи труса точно заради такива хора става дума дето имат но не помагат тръгнали да режат водата на хората баси изродите не са получавали заплати а те от къде получават ?? никой не знае как се хранят никой не знае те сами си знаят какво да кажа още тъпа България !

л
л
24.05.2012 17:40 17:40

Не сте прави да обвинявате другите. Ползването на вода не е безплатно. Щом не плащат им се отнема тази услуга. Има начини да се снабдят с вода, която е без такса. Отиват там където има селска река и си наточват в туби и бидони за миене. От изворите си наточват за пиене и готвене. Имат пари за всичко друго, но не и да си плащат разходите. Те,защото не плащат и не пестят. А питате ли онези, които си плащат колко икономично живеят?

elica
elica
25.05.2012 16:55 16:55

LuDaKa ти нормален ли си, бе човек?!!!! Не четеш ли????“При вида на машините, които спират водопровода, част от жителите веднага платиха по няколкостотин лева“, можеш ли да ми обясниш защо не са платили по рано…не е като да нямат пари, май май, след като са извадили наведнъж „няколкостотин лева“!!!! Защо държавата да им търси работа? На мен кои ми е намерил работата, а? Я, стига вече!!! Омръзна ми да им плащам помощите с моите осигуровки и те само да ревът! Има и работливи роми и те са си намерили работа, плащат си сметките и са пълноправни членове на обществото!!!!!!! Останалите обаче знаят само как да мрънкат, да лежат и да се плодят, за да вземат

pi4a
pi4a
25.05.2012 18:36 18:36

tap si ti be mangalo za6titnika ne balgariq 4e tarpi takiva kato te*e kato ne ti haresva zamini v 4ugbina da vidim tam koi 6te ti pla6ta toka i vodatai ot kade 6te kupuva6 evtini kontrabandni cigari prah za prane i drugi stoki na koito ne pla6tat danak pe4alba

работодателя
работодателя
10.06.2012 14:31 14:31

Не ги защитавайте МАНГО работа не обича.как за сватби за ракия намират,живея близо до тях и ги знам по-добре от всеки,има една известна проститутка циганката ИЗАУРА не могат да опишат лукса в който живее не е плащала вода от 5 години друга тук има да плаща 3 хил.лева.Циганите имат много привилегии,сутрин излизам в 7.00 седят пред входа пият кафе,вечер се прибирам скъсан от работа в21.00-22,00 пак са пред входа печат месо пият ракия,на самата улица си е направил барака и продава зеленчуци крадени през ноща.И ми говориш няма работа.Искам да съм и аз циганин ако няма да ме закача държавата.манго има 6 деца получава много по-вече от мене защо да работи,живея близо до тях и ги виждаме как живеят.ЦИГАНИЗАЦИЯ БАТЕ ТОВА Е.

benı
benı
05.12.2013 21:56 21:56

da

Back to top button