Любопитно

Записването за кастинга за новия филм на Командарев ще е на 11 февруари

Записването за кастинга за новия филм „Мade in EU“ / „Произведено в Европа“ на режисьора Стефан Командарев за Хасково и Димитровград ще е на 11 февруари, съобщават от екипа на продукцията.

Статисти ще се набират на 11 февруари в Хасково от 9:30 до 12:30 в Народно читалище „Заря“ и от 13:30 до 17:00 часа в Народно читалище „Васил Левски-2003“ в Димитровград.

Както Haskovo.info писа, снимките на филма в региона ще бъдат от средата на март до края на април. Сцени ще се заснемат още в Мадан и Рудозем, където записването за кастинга ще е на 10 февруари – в Мадан от 9:30 до 12:30 часа в Народно читалище „Иван Вазов-1999“ и от 13:30 до 17:00 часа в Народно читалище „Христо Ботев“ в Рудозем.

Условието за кандидатите е да са над 20 г., като с приоритет за района на Хасково и Димитровград ще бъдат жените над 30 г., които умеят да шият на машина.

Желаещите да се включат, които не могат да дойдат на записването, ще могат да го направят и като изпратят свои снимки и на имейл: casting.madeineu@gmail.com.

Търсят статисти от Хасково и Димитровград за новия филм на Стефан Командарев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button