Любопитно

Хасковлии извиха опашка за кастинга за новия филм на Командарев

Хасковлии извиха опашка тази сутрин за кастинга за статисти за новия филм „Мade in EU“ / „Произведено в Европа“ на режисьора Стефан Командарев.

Кандидатите се записват от 9 до 12:30 часа в камерната зала на третия етаж на читалище „Заря“. Екипът на филма прави снимки и разговаря с бъдещите статисти.

Както Haskovo.info писа, условието за кандидатите е да са над 20 г., като с приоритет за района на Хасково и Димитровград ще бъдат жените над 30 г., които умеят да шият на машина. Не се връщат и мъжете, защото част от снимките ще са в димитровградската болница „Св. Екатерина“, където ще има нужда от статисти за медици и пациенти. Има и по-масови сцени, където също ще трябват повече хора.

КастингКастингът в Димитровград също ще е днес от 13:30 до 17:00 часа в Народно читалище „Васил Левски-2003“. Снимките на филма в региона ще започнат в средата на март. През април те ще се преместят в Мадан и Рудозем.

КастингЖелаещите да се включат, които не могат да дойдат на записването, ще могат да го направят и като изпратят свои снимки и на имейл: casting.madeineu@gmail.com.

КастингФилмът представлява човешка история за шивачка, която научава, че е нулевият пациент в ковид-пандемията. Тя се сблъсква с реакцията на обществото, като не я подминават и личните проблеми.

Кастинг

Търсят статисти от Хасково и Димитровград за новия филм на Стефан Командарев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлията
Хасковлията
11.02.2024 13:05 13:05

Нещо,няма поместване на паричното обезщетение при снимките

Budala
Budala
11.02.2024 15:55 15:55
Отговор до  Хасковлията

А славата малко ли е?

Back to top button