Хасково

Общежитията пак с награда за най-добре поддържан двор

НаграденитеЗа втора поредна година Обединени ученически общежития – Хасково ще бъдат наградени от Регионалната екоинспекция. Тази година те ще получат приз за „най-добре поддържан двор“ в рамките на конкурса „Най- озеленен и добре поддържан двор“.

ЦДГ „Звездичка“- с. Стамболово тази година ще вземе наградата за „най- зелен двор“. Помощно училище – интернат- Свиленград според РИОСВ – Хасково пък се оказа с „най- цветен двор“.

В конкурса на екоинспекцията се включиха учебни заведения от цялата област

Поощрителни грамоти има за ЦДГ №1 – Димитровград, ПГХХТ „Проф.д-р Ас.Златаров“-  Димитровград, ПГ по транспорт- Хасково и ЦДГ № 3 „Зорница“- Хасково.

Връчването  на грамотите и наградите ща се състои на 5 юни – Световния ден на околната среда. Церемонията ще бъде в двора на Обединени ученически общежития –  Хасково. Мястото не е избрано случайно, тъй като миналата година общежитията получиха и приз за „най- добро ландшафтно оформление“ в националната кампания на Министерството на околната среда и водите „Нашият зелен град“.

Наградените

Помощно училище – интернат – Свиленград

Наградените

ЦДГ Звездичка – с. Стамболово

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button