Хасково

Аня Пенчева и Юлиан Вергов откриват театралните празници

Крадецът на прасковиСпектакълът на Народния театър „Крадецът на праскови“ ще открие в понеделник 7-то издание на „Театралните празници“ в Хасково.

В драматизацията по едноименното произведение на Емилиян Станев блестят куп звезди на родната сцена – Аня Пенчева, Юлиан Вергов, Мариус Донкин, Марин Янев и Ванча Дойчева.

Постановката е дело на известния театрален режисьор Бойко Илиев, който не се е изкушил от модерните решения и се придържа към класическия сюжет и текст на Емилиян Станев. Бившият музикант от „ФСБ“ Иван Лечев е написал специално музиката за спектакъла.   

„Крадецът на праскови“ ще бъде игран два пъти на хасковска сцена – от 18 и от 20.30 часа на 11 юни. Билетите са по 12 лв, но при закупени билети за всички 5 представления в рамките на театралните празници, зрителите могат да ползват пакетна цена с намаление – съобщиха от местния театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button