Хасково

35-годишният ограбил жена в Димитровград малко след излизането си от затвора

35-годишният Никола Динев, който е обвинен в грабежа на 68-годишна жена в Димитровград е извършил нападението 2 месеца след излизането си от затвора, стана ясно на съдебното заседание, в което той беше задържан под стража.

Досега димитровградчанинът е осъждан общо 6 пъти за кражби, като два пъти е лежал в затвора. Има и три висящи производства.

Haskovo.info припомня, че на 5 март Динев нападна жената на улицата и й отне портмонето със 130 лева. По-късно полицията го задържа и той направи самопризнания.

Пред хасковския съд обвиняемият заяви, че се лекува от разстройство на личността и при смесването на хапчетата с алкохол вършил неща, за които след това не помнил. Той поиска да му бъде наложен домашен арест, за да може да се грижи за 80-годишната си баба.

Съдът обаче го остави в ареста заради обоснованото предположение, че е извършил грабежа и заради опасността от укриване и извършване на престъпление. Тепърва ще се установява дали той страда от психично заболяване, което не му позволява да ръководи действията си.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Маскирани обраха офис в Хасково и жена в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Красавеца 999
Красавеца 999
07.03.2024 17:20 17:20

Този трябва да лежи дълго на топло , а денем да чука камани на кариерата!

Анонимен
Анонимен
07.03.2024 18:34 18:34

Приема хапчета и пие алкохол,ами като се знаеш какъв си,защо пиеш алкохол.Голямо оправдание!
Той му е достатъчно само да се напука с алкохол като казак и пак ще каже че не помни какво прави,Еми нормално като си пиян като Г.З!

Last edited 1 month ago by Анонимен
Back to top button