Видео

Смърт на пътя – ВИДЕО

КатастрофаТежка катастрофа затрудни движението по международния път Е-80 за Турция край Хасково преди обед. Шофьор е загинал при челен сблъсък между два товарни автомобила.

Тежка катастрофа затрудни движението по международния път Е-80 за Турция край Хасково преди обед. Шофьор е загинал при челен сблъсък между два товарни автомобила.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Екс ченге.
Екс ченге.
18.06.2012 14:10 14:10

Ами ти какво правиш на Е80 с тоя трактор,говедо селско,ти си за кауша.Навремето селскостопанските машини се движеха по успоредни на главния път черни пътища.Когато ги пресичаха,при положение че е валял дъжд трябваше да се почистват и гумите задължително.А сега какво,тръгнал с 20км.ч.по главният път,предизвикал е това ПТП,седнал да се обяснява и дори не осъзнава че ако го нямаше на пътя с тоя трактор,това меле нямаше да се случи.Лека му пръст на убития,защото той е убит…А тоя дръвник-директно обвинение за непредумишлено убийство,и да го лежи в Турция!

До Екс ченге
До Екс ченге
21.06.2012 7:43 7:43

я па тоя! момченце, май множко ти е дошла службата. Дай свободно и почеши коня!

Илиев
Илиев
24.06.2012 16:08 16:08

Няма такова нещо никъде из Европа. такива трактори е ъпсурд да видиш по пътищата. А по магистрален път ……да не говорим. Тракториста ТРЯБВА да поеме отговорността и да си понесе наказанието .

Back to top button