Видео

В сезона на змиите – ВИДЕО

В сезона на змиитеВ сезона на змиите ще ви срещнем с един човек, през чиито ръце са минали стотици влечуги. Специалистът обяснява, че отровните змии у нас хапят само когато са провокирани, така че ако си стоим спокойно вероятно можем да избегнем инцидента.

В сезона на змиите ще ви срещнем с един човек, през чиито ръце са минали стотици влечуги. Специалистът обяснява, че отровните змии у нас хапят само когато са провокирани, така че ако си стоим спокойно вероятно можем да избегнем инцидента.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ТАРАЛЕЖ
ТАРАЛЕЖ
23.06.2012 14:29 14:29

В змиярски град като Хасково където пожарната гони змии,защото междублоковите пространсква не са окосени и почистени.Кмета да създаде служба по издирване и улавяне на влечугите която да се занимава с това.Или да докара и да пусне таралежи в града,но задължително да си пусне един в гащите иначе аут…

Back to top button