Любопитно

Започнаха снимките на „Made in EU“ в Димитровград

Снимките на най-новия филм на Стефан Командарев – „Made in EU“, започнаха вчера в Димитровград, съобщават от екипа на продукцията.

По традиция беше отворено шампанско и всички си пожелаха да заснемат един достоен филм. „Пътят до снимки винаги е дълъг, но началото на снимачния процес е много вълнуващ. Следващите седмици ще сме изцяло потопени в историята“, казва Командарев, който отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм застава Веселин Христов.

„В тази динамична индустрия отдавна няма място за готови решения за успех. Всички заедно работим за доброто българско кино и неговото място на световните и на българските екрани“, сподели Петър Тодоров, изпълнителен директор на Националния филмов център, който пристигна за началото на снимките.

ФилмФилмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем. В лентата ще видим актьори като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян, както и световният шампион по плуване за трансплантирани Георги Пеев.

Haskovo.info припомня, че през февруари в Хасково и Димитровград се проведоха кастинги за статисти.

„Made in EU“ разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19. Очаква се снимките да продължат до началото на месец май.

Хасковлии извиха опашка за кастинга за новия филм на Командарев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button