Видео

Протест заради път – ВИДЕО

Заради дупкитеЖители на няколко хасковски села излязоха на протест и блокираха единствения път, по който стигат до домовете си. Причината за недоволството им е именно състоянието на шосето, което от 4 години е осеяно с неравности след ремонт на канализация.

Жители на няколко хасковски села излязоха на протест и блокираха единствения път, по който стигат до домовете си. Причината за недоволството им е именно състоянието на шосето, което от 4 години е осеяно с неравности след ремонт на канализация.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA
29.06.2012 12:29 12:29

А БЕ ТО БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАЛИЧАВА,ВИЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ОПРАВИ ТОЗИ ПЪТ!!!АМИ НЯМА ДАЛАВЕРА В НЕГО ЗАТОВА НЕ ГО ОПРАВЯТ!АКО ИМА НЕЩО ЗА КРАДЕНЕ ТОВА Е ДРУГА РАБОТА!ЗАЩО ПРАВЯТ МАГИСТРАЛИ?ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ОТ ТЯХ СВЯТ ПАРА И ТО НАРОДНА!АМА ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ВСЕ НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ИДИОТИТЕ КОИТО ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!ЗАТОВА СИ КУПУВАЙТЕ ВЪРТОЛЕТИ,ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ХВЪРКАТЕ И НЯМА ДА ВИ ДРУСА!ПИТАЙТЕ БАТЕ БОЙКО И ТОЙ ЩЕ ВИ КАЖЕ ТАКА!

Back to top button