Видео

Издигат вожда отново – ВИДЕО

Пак вдигат ДимитровВ Димитровград ще възстановяват паметника на Георги Димитров. Решението е на местния общински съвет. Монументът партийния вожд, на когото е кръстен града, е издигнат през 1971 година. Той е демонтиран в началото на демокрацията и е захвърлен в местния разсадник, където сега е обрасъл в бурени.

В Димитровград ще възстановяват паметника на Георги Димитров. Решението е на местния общински съвет. Монументът партийния вожд, на когото е кръстен града, е издигнат през 1971 година. Той е демонтиран в началото на демокрацията и е захвърлен в местния разсадник, където сега е обрасъл в бурени.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гочо Гочев
Гочо Гочев
10.07.2012 14:55 14:55

Оказа се, че единствено от Хасковска област само в Димитровград все още се намират родолюбиви и патриотични българи – уважавайки миналото и историята ни.Аз също изпитвам прекрасни чувства и симпатии към Димитровград,защото в миналото по времето на строителството му моят баща е бил известно време Гл.комисар/Имал е близки контакти и с Пенчо Кубадински и е помагал на Пеньо Пенев…..

Back to top button