Регион

Трима гастарбайтери си признали, че полицаи са им искали подкуп

ГКПП Капитан АндреевоЕдва трима от разпитаните на границата гастарбайтери са признали, че са давали подкуп на полицаи. Това съобщи пред Haskovo.info Светослав Танев от Главна дирекция „Гранична полиция“. Той е част от групата, която участва в Той е част от групата, която участва в анкетирането на преминаващите през Капитан Андреево..

Въпросите, които инспекторите задават на гастарбайтерите, са свързани с евентуални проблеми на българска територия. Призналите, че са дали пари, са написали и жалби. Те били спрени от пътни полицаи във вътрешността на страната. Тепърва предстоят проверки и евентуални санкции за поискалите подкуп служители на реда.

Най-често инспекторите на границата откриват проблеми с винетките. Пет автомобила до момента не са имали стикер и шофьорите са били помолени да си купят. Масово обаче винетките на гастарбайтерите не са залепени на стъклото. Целта е веднага след като влязат в Турция да ги продадат на влизащите в България, обясниха от Гранична полиция.

Беседите с преминаващите през границата ще продължат до края на лятото. За последния месец през Капитан Андреево са минали 90 000 автомобила с 400 000 пътници.

Още за анкетирането на гастарбайтерите вижте във видео репортажа

 

ГКПП Капитан Андреево

Светослав Танев

 

ГКПП Капитан Андреево

Винетките не са залепени

 

ГКПП Капитан Андреево

Беседите ще продължат до края на лятото

 

ГКПП Капитан Андреево

Винетките се продават след влизането в Турция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
selena
selena
02.08.2012 16:58 16:58

az sim bilgarka jiveesta v cujbina,az licno sim davala na bilgarski policai rusvet,taka sa sviknali iskat si,spya me s cujda registraciya i vika sloji mejdu pasporta nesto i az mu slojih 20 e da doyde tova da go napravi v evropa oste edin cas ste e na posta si gladni

Back to top button