Спорт

Григор Димитров: Защо да не спечеля медал от олимпиадата?

Григор ДимитровПървият български тенисист, успял да се класира за олимпийски игри Григор Димитров отлетя днес за Лондон. На аерогара „София“ той беше изпратен от президента на БФТ Стефан Цветков, съобщиха от федерацията.

„Всеки участник на олимпиадата си има своя цел. Аз също, смятам, че имам добри шансове и защо да не спечеля и медал? Знаете, че влязох последен, но страшно исках да играя там. Надявам се да е по-различно от „Уимбълдън“, да няма вируси и други проблеми.“, заяви хасковлията преди отпътуването си.

Той е известен със своето суеверие и на въпроса дали вече е подготвил специален ритуал за олимпиадата отговори, че в момента го обмисля. 

Записалият три полуфинала в турнири на АТР беше в България съвсем за кратко, но успя да посети и родния си град Хасково. С Григор на олимпиадата ще бъдат баща му Димитър и майка му Мария.

По повод загубения полуфинал от Томас Белучи в Гщаад Григор сподели, че не му е достигнало съвсем малко и се надява да не пропусне следващата възможност за исторически първи финал на български тенисист в турнир от календара на Мъжката тенис асоциация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button