Любопитно

Наградиха победителите от конкурса „С очите си видях бедата“

Наградиха победителите от конкурса „С очите си видях бедата“ в областната администрация в Хасково, където е подредена изложба с рисунки.

Това е областният кръг на конкурса. Инициативата е на Министерството на вътрешните работи, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Министерството на образованието и науката и Национален дворец на децата – София, допълват от областната администрация.

Изложбата се откри от инспектор Емил Атанасов и областният управител Гинка Райчева, която поздрави децата за постиженията и им пожела бъдещи успехи, както в националния кръг на състезанието, така и във всяко едно начинание.

Наградите на победителите връчиха Гинка Райчева, началникът на Регионалното управление на образованието в Хасково Силвия Касабова и началникът на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ старши комисар Николай Вълчев.

Веселина Делчева, която е основател и ръководител на Школа по приложни изкуства „Колорит“ в читалище „Заря“ също бе наградена за положените усилия и резултатите на децата.

Първа категория – Деца и ученици от всички общо образователни училища и центрове за подкрепа на личностното развитие в системата на предучилищното и училищното образование.
Група I-во място II-ро място III-то място
I Група (7-10 години) Елеонора Владимирова Нейкова – 10 г. Лилия Михайлова Лесикова – 7 г.

Теодора Христова Стефанова – 10 г.

Марина Маринова Станчева – 9 г.
II Група (11-13 години) Анна Анатолиева Янкова – 12 г. Жулиета Ивайлова Иванова – 12 г. Янислав Петров Петров – 13 г.

Димитър Генчев Генчев  – 11 г.

III Група (14-18 години) Преслава Деянова Спасичкова  – 14 г. Невена Деянова Дамянова  – 14 г. Кадир Кадиров Мустафов  – 15 г.
Втора категория – Деца и ученици от  профилирани паралелки, училища и школи по изобразително изкуство.
I Група (7-10 години) Антоанета Тодорова Несторова – 10 г. Виктор Николов Николов  – 10 г. Аделина Ивелинова Иванова  – 10 г.
III Група (14-18 години) Милена Антонова Атанасов  – 16 г. Андреа Анева Аврамова  – 16 г.  
Трета категория – Деца и ученици от училища за деца със специални потребности и домове за деца в неравностойно положение.
II Група (11-13 години) Християн Николаев Божков – 12 г. Никола Филипов Филипов – 11 г. Венелина Петрова Петрова – 11 г.
III Група (14-18 години) Румен Йорданов Георгиев  – 17 г.    
       

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button