Любопитно

Отличиха ученичка от Меричлери на национален конкурс

Третокласничката Златина Илиева от ОУ „Димитър Матевски“ в Меричлери е отличена на Националния конкурс за детска рисунка, компютърна рисунка и есе на тема „Детство мое – реално и вълшебно“ в Ловеч. Тя е участвала в надпреварата с компютърна рисунка.

Националният конкурс е организиран от Центъра за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, Община Ловеч и Регионалното управление на образованието.

Той е включен в националния календар за изяви по интереси на Министерството на образованието и науката, а неговата цел е да открива, популяризира и подпомага развитието на талантливите деца, творческата им изява и лична позиция в областта на изобразителното изкуство, художественото слово и дигиталното изкуство.

В тазгодишното издание участваха 1 609 рисунки, 198 компютърни рисунки и 95 литературни творби на деца и ученици от всички краища в страната.

Наградите на победителите са връчени на церемония в Художествената галерия „Проф. Теофан Сокеров“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button