Регион

Разпитват роми за подпалването на гората край Брягово

По-рано днес горя и военният полигон КоренГрупа роми са отведени за разпит в харманлийското районно управление във връзка с пожара между селата Остър връх, Елена и Брягово. Сигналът за тях е подаден от граждани съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Хората съобщили, че съмнителни субекти обикаляли в района на пожара преди той да обхване огромна територия. На този етап нямаме категорични данни разпитваните да са причинили стихията, заяви говорителят Нина Николова.

Пожарът край Брягово вече е обхванал около 2 000 декара площ. Горят предимно сухи треви и няма опасност за населените места и имуществото на хората, каза пред Haskovo.info областният управител Ирена Узунова. На мястото работят всички налични пожарникари от региона.

Нов пожар между селата Александрово и Константиново е пламнал следобед. И там опасност за близките населени места няма, уточни Узунова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.08.2012 8:06 8:06

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОТ МВР,ПРЕОТСТЪПЕТЕ РАЗПИТА НИЕ ДА ГО ПРОВЕДЕМ.ДАЙТЕ НИ САМО ТРИДЕСЕТ МИНУТИ И РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е НА ЛИЦЕ.СЛУЧАЯ ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧИМ С ИЗПЪЛНЕНА ПРИСЪДА И НЯМА ДА ГУБИМ ВРЕМЕ И СРЕДСТВА НА БЮДЖЕТА!!!

Back to top button