Хасково

783 000 лв. отново ще струва снегопочистването на Хасково

783 000 лв. без ДДС ще струва снегопочистването на община Хасково през новия зимен сезон, става ясно от обявената обществена поръчка за избор на изпълнител.

Толкова беше стойността на поръчката и през миналата година. Процедурата традиционно е разделена на три обособени позиции.

Първата позиция обхваща зимното поддържане и снегопочистването на общинските пътища и улиците в селата. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 км.

Втората позиция обхваща кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите в центъра и улиците в източната индустриална зона, за които ще отговаря общинското предприятие „Екопрогрес“.

Третата обособена позиция включва кварталите, намиращи се на юг от река Хасковска с изключение на булевардите в центъра и улиците в южната индустриална зона, за които отново ще отговаря ОП „Екопрогрес“.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 12 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дикси
Дикси
11.07.2024 13:17 13:17

Ако не падне сняг???

Back to top button