Регион

Селскостопанска постройка изгоря заради късо съединение

Пожарникари, илюстрация90 кв.м. селскостопанска постройка изгоря при пожар в димитровградското село Долно Белево, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал вчера около 01:00 часа пред нощта. Огънят лумнал заради късо съединение. Два екипа огнеборци са се включили в гасенето на пламъците.

Отново в неделя край Меричлери е лумнал низов горски пожар. Изпепелена е 1 дка иглолистна гора заради небрежност при боравене с открит огън.

300 кг тютюн и 100 бали фураж са изгорели при пожар в сушилня в село Жълти бряг. Отново огънят е пламнал заради небрежност.

В процес на установяване е причината за пожар в землището на село Лозен. Там са се подпалили сухи треви и стърнища. Огънят е унищожил 200 м. кабел с датчици, уточняват от пожарната.

През уикенда е изгорял и контейнер за отпадъци на ул. „Атанас Узунов“ в Хасково. Причината за пожара е небрежност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button