Видео

ВиК срещу длъжниците – ВИДЕО

ВиК спира водатаВиК Хасково започна поредната си акция срещу длъжници. Голяма част от тях са битови абонати, които дължат по над 1000 лева за вода.

ВиК Хасково започна поредната си акция срещу длъжници. Голяма част от тях са битови абонати, които дължат по над 1000 лева за вода.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Редовен платец,лъган от ВиК.
Редовен платец,лъган от ВиК.
24.10.2012 8:38 8:38

Питане,който не плаща добре,да го резнат.Ами който е редовен платец и ВиК по тяхна вина са спряли водоподаването,признават си че е по тяхна вина,обещават че всичко това ще се оправи и до тук,втора година няма вода.На човек му писва и се отказва от ходенето по мъките,защото това са разходи,нерви и празни обещания.Ако този който се нарича Н-к раьон а именно Ив.Милушев чяте отзивите на гражданите по тяхната публикация,нека отговори на моето питане,съдът ли трябва да реши въпроса?Имотът се намира на ул Дунав,Милушев попитай заместника си какво направи докато ти беше в отпуска.

Back to top button