Видео

Завръщане за Байрама – ВИДЕО

Празнично завръщанеХиляди български изселници в Турция си дойдоха в родината, за да празнуват утрешния Курбан Байрам. Само тази нощ и днес до обяд на автогарата в Хасково пристигнаха повече от 50 автобуса от южната ни съседка. Извънредният брой превозни средства предизвика проблеми по границата, където на част от пътуващите се е наложило да чакат повече от 6 часа.

Хиляди български изселници в Турция си дойдоха в родината, за да празнуват утрешния Курбан Байрам. Само тази нощ и днес до обяд на автогарата в Хасково пристигнаха повече от 50 автобуса от южната ни съседка. Извънредният брой превозни средства предизвика проблеми по границата, където на част от пътуващите се е наложило да чакат повече от 6 часа.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Seyko
Seyko
27.10.2013 14:40 14:40

Bu beyanat veren arkadaş bulgaristanda et ucuz ondan k*rbanımızı burada kesiyoruz diyor ancak, 1000 türk lirasına kaç bulgar levası alıyor bunun hesabını yapıyor;mu acaba ?

Seyko
Seyko
27.10.2013 14:51 14:51

Da brato mesoto vıv bılgariya e eftino obaçe za 1000;da turski liri davat 700 leva bılgarski pari taka;çe edna i sışta rabota.

Back to top button