Любопитно

Димитровград празнува 77 г. с Миро и пиротехническо шоу

Димитровград празнува своята 77-годишнина на 2 септември.

В 12 часа в лятната градина на Историческия музей ще бъде представен календарът на Димитровград 2024/2025.

В 18:30 ч. на тържествено заседание на общинския съвет ще бъде връчено отличието на тазгодишния почетен гражданин съдия Ана Игнатова.

Празничната програма на площад „България“ започва в 20 часа с официална церемония по приемане на строя и издигане на националното знаме на Република България.

Кметът Иво Димов и официалните гости ще поздравят димитровградчани от сцената. За празника пристигат четири делегации от побратимени на Димитровград градове. За събитието тук ще бъдат кметът на сръбския Димитровград Владица Димитров, кметът на град Узункьопрю, Турция Едиз Мартин, както и гости от Кутина, Хърватия и Казинбарцика, Унгария.

Програмата включва специално изпълнение на децата от хор „Славейковци“. Кулминацията ще бъде грандиозно пиротехническо шоу, което ще проектира звездни красоти в цветовете на знамето на Димитровград от сградата на Търговския дом с най-съвременните и ефектни средства. Вечерта ще завърши с концерт на любимеца на публиката Миро.

Миро, Николина Чакърдъкова, Силвия и Теди Кацарови ще пеят за празника на Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button