Любопитно

Звезден концерт, заря и пълен площад за празника на Димитровград

Димитровград отпразнува тържествено своята 77-годишнина

Димитровград отпразнува тържествено своята 77-годишнина на пълния централен площад „България“.

Програмата започна с официална церемония по приемане на строя от бригаден генерал Мирослав Костадинов, началник на 2-ра механизирана бригада и издигане на националното знаме на Република България.

Кметът Иво Димов и официалните гости, сред които народните представители Катя Панева и Иван Минев, както и председателя на общинския съвет Гергана Кръстева, поздравиха димитровградчани от сцената.

ПразникГрадоначалникът предупреди, че трудно се гради, лесно се руши и бързо се забравя, затова трябва да има обединение около общата цел да се съхрани духа на Димитровград.

За празника пристигнаха четири делегации от побратимени градове – кметът на сръбския Димитровград Владица Димитров, кметът на град Узункьопрю, Турция Едиз Мартин, както и гости от Кутина, Хърватия и Казинбарцика, Унгария.

Децата от хор „Славейковци“ с ръководител Красимира Кръстева изпълниха песента „Моя страна“. Последва пиротехническо шоу и концерт на любимеца на публиката Миро.

Миро, Николина Чакърдъкова, Силвия и Теди Кацарови ще пеят за празника на Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button