Хасково

Второ кино отваря в Хасково, този път и с 3D филми

Image Обновеното кино „Парадизо“, което за първи път в Хасково ще излъчва на 3 D формат, отваря врати. Премиерата е днес от 16 часа с хитовия български филм „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. 

Прожекцията е в 16 часа, а в 18 и 21 часа зрителите ще могат да гледат друг хит „Здрач: Зазоряване ІІ част“. Билетите специално за този филм са на цена от 10 лева, а за ученици, студенти и пенсионери – 8. Иначе се предвижда билетите да струват 8 лв, а с намалението – 6. Ще се правят и промоционални пакети от 5 лева за групови посещения на детските 3 D филми.

Киното разполага с 2D машина и 3D леща и си поставя за цел да излъчва всички световни премиерни заглавия в 2D и 3D формат. Амбицията е да пускаме хит всяка седмица, каза управителят и съдружник Николай Николов. Машината, озвучаването и цялостното оборудване възлизат на 100 000 лева. Киното разполага със 150 места. Вътрешното обзавеждане е изцяло обновено.

През седмицата прожекции ще има от 14, 16, 18 и 20 часа. През почивните дни те ще започват от 10 часа. Утре в „Парадизо“ ще се завърти документалният филм „Стоичков“, който почитателите му ще могат да гледат до края на седмицата.

Това е второто кино, което отваря врати в Хасково тази година. Преди месеци киносалон заработи и в Бизнесцентъра в града.

Image    Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button