Хасково

Герой от Бисер награждава Спортист на годината

Атанас Атанасов Героят от харманлийското село Бисер Атанас Атанасов ще бъде част от церемонията по награждаване на спортист, отбор и треньор на годината, както и спортист с увреждания.

Обичайно наградите се връчват от известни личности, спортисти и политици. Тази година обаче на сцената ще излязат и обикновени хора, които със своята смелост и честност заслужават напълно титлата Супергерой, а Атанас е един от тях, съобщават организаторите.

Атанас Атанас е сред първите заедно с Атанас Георгиев и Красимир Колев, които по време на голямото наводнение в село Бисер, излиза от вцепенението и с риск за собствения си живот влиза в ледените води, за да спасява застрашените от удавяне хора. Той и съселяните му успяват да извадят повече от 60 човека от водния ад.

Заедно с Атанас на сцената ще се качат още 6 доблестни българи. Всички те са подбрани измежду 40 истории за супергерои, които заслужават публично признание. Церемонията по връчване на наградите е на 20 декември в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button