Хасково

Съседи се бият за паркомясто, един в болница

Паркирани автомобили, илюстрацияМеждусъседски скандал за паркомясто изпрати 36-годишен хасковлия в болница. Спорът възникнал около 18,30 часа пред блок в хасковския квартал „Бадема“ между потърпевшия и двама негови съседи – 19-годишен младеж и 48-годишната му майка.

Те се скарали кой да паркира автомобила си пред блока. Спорът прераснал във физическа саморазправа. При последвалия побой жената се нахвърлила върху 36-годишния си съсед с ножче като му нанесла порезна рана на ръката.

Мъжът е хоспитализиран в Многопрофилната болница в Хасково, а в последствие е освободен за домашно лечение. Изготвени са протоколи за полицейско разпореждане, а работата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мъж
мъж
15.01.2013 22:22 22:22

СНИМАЙТЕ Я И Я ПОКОЖЕТЕ ТАЗИ ЗЛА ЖЕНА ::((((

За КАТ
За КАТ
15.01.2013 23:10 23:10

Тези три паркирали коли не трябва ли да има вече глоби, все пак са спрени в зелените площи?

gyuler
gyuler
16.01.2013 21:52 21:52

ami da vi kaja 4esno vinovna e jenata i sina i az byah tam i vidyah ne moje sina i da si idva vav 6 vecerta da vdiga celiya blok sas klaksona koito sviri polovin 4as za da bil izleznal tozi koito e parkiral tvardeiki 4e tova bilo negovoto myasto pred blokovete li4ni mesta nyama i praviloto e koito doide prav toi ste parkira tam kadeto nameri a toi kato e dosal i ne e parkiral tam kadeto na nego mu haresva tova si e negov problem ot kade na kade ste vdiga horata 4e da izleznat 4e toi da bil parkiral em normalno 4ovek da se yadosa toya parking da ne e na basta mu e*a si i naglite hora ne stiga 4e nagli em 4e i nahalni i na vsickoto ot gore sas noj na pada dartata ovca kat e golyam tarikat da si kupi parking za 10000 i nikoi nyama da parkira na neinoto myasto tya pak dobre ce imala noj inace ne sina i a i boga i nyamase da ya spasi

Back to top button