Хасково

Препитват кандидатите за шеф на НОИ – Хасково

НОИ - ХасковоПетимата допуснати до конкурс кандидати за шеф на НОИ ще бъдат препитани днес. Те ще трябва да развият своите писмени разработки по управленска тематика.

Кандидат – директорите ще трябва да представят своето виждане, свързано с организацията и контрола на дейностите, осъществявани в териториалното поделение на НОИ в Хасково, развитието на човешките ресурси и организационното структуриране.

Петима, допуснати до днешното препитване. Това са депутатът Румен Данев, Георги Николов, Живко Йорданов, Огнян Добриков и Мария Лозева.

Кандидатите, които днес се представят добре, утре ще се явяват на практически изпит и интервю.

Haskovo.info припомня, че НОИ – Хасково е без директор от края на миналата година, когато дългогодишният шеф Никола Мазгалов се пенсионира. За образцово изпълнение на служебните си задължения, постигнати високи резултати и принос в развитието на социалното осигуряване Мазгалов бе награден със златен почетен знак на Националния осигурителен институт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button