Хасково

Трима димитровградчани задържани при опит за сделка с безакцизни цигари

ImageТрима димитровградчани са задържани в момент на сделка с цигари без бандерол, съобщиха от пресцентъра на МВР-Хасково. Открити са общо 36 180 къса безакцизни папироси.

Криминалистите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при Областната дирекция и колегите им от Районното полицейско управление в Димитровград хванали тримата около 21 часа на паркинг зад болницата в Димитровград.

В багажниците на два автомобила „БМВ” и „Опел Астра”, собственост на 40-годишния Г.Т., са открити 10 180 къса цигари без бандерол. При последвалото претърсване в гаража му на улица „Георги Бенковски” криминалистите откриват още 20 000 къса. В жилището на задържания на улица „Патриарх Евтимий” са открити останалите 6 000 къса.

Заедно с него, в димитровградския арест са задържани и другите двама участници в сделката – това са двама мъже с инициали – К.И. на 40 г. и К.К. на 39 г. По случая е образувано досъдебно производство.

В Хасково пък бе разкрит нерегламентиран склад за фалшиви парфюми в бивш магазин на ул. „Македония”. В помещението, където са открити 2 322 парфюма, е установена 48-годишна хасковлийка. Още 138 парфюма са открити в лек автомобил Ситроен, ползван от 34-годишен мъж от града, в момент да бъдат натоварени. Освен двамата хасковлии са задържани и собствениците на фирмата на възраст 35 и 34 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button