Видео

Условия за министър – ВИДЕО

За министъраВсестранно развита личност – така определят новия икономически министър в служебното правителство неговите бивши учители. Освен всичко останало, той е бил съученик с предшественика си Делян Добрев. Бившата класна на Василев се гордее, че е била учител и двама министри. В хасковската езикова гимназия, където те са завършили средното си образование, вече се шегуват, че следващият техен възпитаник в политиката ще бъде поне премиер.

Всестранно развита личност – така определят новия икономически министър в служебното правителство неговите бивши учители. Освен всичко останало, той е бил съученик с предшественика си Делян Добрев. Бившата класна на Василев се гордее, че е била учител и двама министри. В хасковската езикова гимназия, където те са завършили средното си образование, вече се шегуват, че следващият техен възпитаник в политиката ще бъде поне премиер.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СВИНАР
СВИНАР
22.03.2013 19:45 19:45

На малко прасе и на нов министър-в случая де,не се радвайте щото накрая на Видьов ден като видите каква свиня е станал дали ще ви е удобно за хвалбите?

Щото и на предишните много се радвахте ама цялото им войнство излезе голям СВИНАРНИК,начело с баш свинята…

касапин
касапин
25.03.2013 17:24 17:24

На 12-ти май всички червени прасета заминавате за кланицата.А на предишните управляващи,продължаваме да се радваме и знаем,че са и бъдещи.

БОЙЧО
БОЙЧО
26.03.2013 10:48 10:48

– Не може да не отбележим с гордост , когато някой възпитаник от училище в Хасково е станал министър.. Това е съвсем нормално.
Друг е въпросът какво са постигнали тези наши съграждани както за страната, така и за града ни. Може би след време , когато се направи сравнение и равносметка между тези двама министри и други предишни, които са били пак от региона, тогава може да се заклщчи дали са били толкова успешни или неуспешни.
(А на кучето, което е станало касапин ще кажа само, че трябва да внимава от коя страна ще хване ножа !?!)

Back to top button