Регион

Унищожават над 40 000 кутии контрабандни цигари

Унищожаване на цигариНад 40 000 кутии контрабандни цигари и 10 кг тютюн за пушене ще бъдат унищожени под контрола на митница Свиленград днес. Това ще стане чрез механично нарязване на опаковките и съдържащите се в тях цигари с машина.

По-голяма част от цигарите са задържани от служители на митницата през 2011 и 2012 година на територията на областите Хасково и Кърджали, както и на ГКПП „Капитан Петко войвода“.

Това е втората за тази година процедура на свиленградската митница по унищожаване на тютюневи изделия, задържани за нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове. През миналия месец чрез механично нарязване бяха унищожени 36 000 кутии контрабандни цигари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЮМРУКЧИЯ.
ГЮМРУКЧИЯ.
05.04.2013 9:43 9:43

Да ви го начукам и на митницата и на всичкото,обиржии.
Пуснете ги на половин цена на пазара да пушат хората и да ви говорят с добро,хем и хазната ще се пълни ако парите стигнат до там.
Простотия до шияааа…

Back to top button