Видео

Извънредни помощи за отопление – ВИДЕО

ПомощиЗапочна приемането на молби за еднократни енергийни помощи в размер на 65 лева и 72 стотинки, които правителството гласува. До 26 април всеки, който не е подал молба за помощи миналата година и доходът му надвишава минималния с по-малко от 10 лева, може да посети дирекциите „Социално подпомагане” в страната. Тези, които са подали молби и не са били одобрени, ще получат парите по служебен път.

Започна приемането на молби за еднократни енергийни помощи в размер на 65 лева и 72 стотинки, които правителството гласува. До 26 април всеки, който не е подал молба за помощи миналата година и доходът му надвишава минималния с по-малко от 10 лева, може да посети дирекциите „Социално подпомагане” в страната. Тези, които са подали молби и не са били одобрени, ще получат парите по служебен път.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bibi
bibi
17.04.2013 14:59 14:59

a бе хара никаде по света го няма това да ……….мезерстваме, само тука в нашата мила родина която се преварнала в мащика за много от нас с тия 62.72 какво 6а направим пак за кого има, имало критерий, много от вас ще си кажат благодарете се и на това ,,,,,, трохи БЛАГОДАРИМ.

Back to top button