Видео

Безплатен обяд за бедните – ВИДЕО

Социална трапезацияСоциални трапезарии започнаха работа в цялата страна по време на празниците. Те ще работят до края на годината и ще осигуряват всеки ден топъл обяд на стотици бедни хора, които не могат да си позволят храна. Те са избрани от службите за социално подпомагане.

Социални трапезарии започнаха работа в цялата страна по време на празниците. Те ще работят до края на годината и ще осигуряват всеки ден топъл обяд на стотици бедни хора, които не могат да си позволят храна. Те са избрани от службите за социално подпомагане.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.05.2013 15:49 15:49

Безплатен обяд за бедните
и кои са бедните …тези които по цял ден подпират довара и вървят в социалните да реват че нямат пари – само просят пари а защо не идат да посеят 2 дка тютюн

Анонимен
Анонимен
15.05.2013 12:32 12:32

ОТГОВОР КЪМ ТОЗИ Г-Н ВИЕ ЗНАЕТЕЛИ КАК СЕ СЕЕ ТЮТЮН КАК СЕ СЪБИРА КАК КАК И ТАКА НАТАТЪК И НАКРАЯ ЕДИН ГОЛ..ХХХХХХХ……ТОВА Е ДНЕС БЪЛГАРИЯ МОЙ ЧОВЕК…….

Back to top button