Регион

Измамиха 79-годишен мъж по схемата със свинския грип

Телефонна измама79-годишен мъж от свиленградското село Щит е станал поредната жертва на телефонните измамници. Той предал 5 650 лева на непознат, за да „излекува“ дъщеря му от свински грип.

Вчера неизвестно лице се обадило на домашния телефон на възрастния мъж и му съобщил, че дъщеря му е тежко болна, а за лечението й са нужни пари.

Малко по-късно жертвата предал пред дома си парите, завити във вестник на непознат човек. По-късно бил подаден и сигнал в полицията.

От МВР призовават всички да бъдат много внимателни при обаждания по телефона за болни или пострадали близки и да не дават пари, преди да се убедят, че роднините им действително имат нужда от помощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
влади фиргала
влади фиргала
23.07.2013 17:20 17:20

това не е единствен случай пенсионер да бъде измамен с голяма сума Питам откъде в тия пенсионери толкова пари при тия мизерни пенсии и предлагам да им се намалят пенсиите дотолкова че на ден да имат пари за един хляб и една кофичка мляко

Анонимен
Анонимен
23.07.2013 19:20 19:20

a az predlagam na te*e da ti dadat edin hubav boi i da ti go na4ukvat vseki den otzad?!!!!!!!!!! a ina4e ti pogelavam da tarsish i prosish pari4ki po ulicite,za da razberesh vazrastnite i bednite hora maloumniko nagal?!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
23.07.2013 21:34 21:34

ОНЯ ДАСКАЛ ОТ МЕХАНОТО ДА НЕ Е СТАНАЛ И ДОКТОР!!!?

влади фиргала
влади фиргала
23.07.2013 22:36 22:36

виж какво готин пич научи се да пишеш на кирилица говедо и не мисли за пенсионерите разбира се ако не си пенсионер или пенсионерско котило или болно прасе

katilllllllllll!!!!!
katilllllllllll!!!!!
24.07.2013 10:37 10:37

ei.p**al4e,az ne sam pensioner, no ne obigdai vazrastnite hora?!!!njamash nikakvo uvagenie kam tjah nagal drislio?!!kak ne te e sram-govedoto si ti,to se vigdat ideotskite ti razsagdenija??!!!ili si njakoi piklio ot tova iz4an4eno nahalno pokolenie,izdavash se??!!!a do tova dali az moga da pisha na kirilica e estestveno,4e moga?!!!az pisha na latinica i vsi4ko mi se razbira,no ne ti ottarvat neshtata javno??!!!ako iskash moga da pisha i na drugi ezici,vladeja njakoi,no ti njama da razberesh nishto,siguren sam,zashtoto sa vigda kolko ti e umstvenijat bagag?!!!!!

Back to top button