Смут заради частен съд – ВИДЕО

Видео

Арбитражен съдЧастен арбитражен съд вся смут в юридическите среди в Хасково. Първото частно съдилище работи вече месец и все още няма разглеждани по същество дела. Юристи от града обаче подадоха сигнали до омбудсмана и местната адвокатска колегия, които да проверят компетенциите му. Част от тях искат и законодателни промени, въпреки че подобни съдилища съществуват от десетилетия.

Частен арбитражен съд вся смут в юридическите среди в Хасково. Първото частно съдилище работи вече месец и все още няма разглеждани по същество дела. Юристи от града обаче подадоха сигнали до омбудсмана и местната адвокатска колегия, които да проверят компетенциите му. Част от тях искат и законодателни промени, въпреки че подобни съдилища съществуват от десетилетия.Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.