Видео

Нова бежанска вълна – ВИДЕО

БежанциНова бежанска вълна и към България. След като стотици хиляди сирийци навлязоха в Турция през последните седмици, голяма част от тях започнаха да идват и у нас. Над 300 души са настанени само в лагера в Харманли през последната седмица. Място обаче все още има, въпреки продължаващият да се увеличава брой нови бежанци в България.

Нова бежанска вълна и към България. След като стотици хиляди сирийци навлязоха в Турция през последните седмици, голяма част от тях започнаха да идват и у нас. Над 300 души са настанени само в лагера в Харманли през последната седмица. Място обаче все още има, въпреки продължаващият да се увеличава брой нови бежанци в България.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DKD
DKD
28.09.2014 13:17 13:17

Тия кой ги пуска и за какво. Управляващите не могат да наредят нещата за надора, пак с извинение още „финикийци“ ни вкарват в страната. Мисля че си имаме достатачно, даже ако не са и повече отнас ……

Back to top button