Регион

Унищожиха хиляди ментета на митница „Свиленград“

МентетаХиляди дрехи, обувки и козметика с лого на световноизвестни марки бяха унищожени днес под контрола на Митница „Свиленград“, съобщават от Агенция „Митници“.

1136 текстилни изделия и 280 чифта спортни обувки бяха нарязани с машина, а  842 червила, пудра, спирали за очи и парфюми бяха натрошени.

По-голяма част от текстилните изделия, сред които спортни екипи, анцузи и спортните обувки са фалшификати на световноизвестни марки „Tommy Hilfiger“, „Adidas“, „Puma“ и „Nike“. Козметиката и парфюмите са фалшификати на „L`Oreal“, „Maybelline“, „Lankome“, „Boss“, „Coco Chanel“, „Armani“, „Dolce&Gabana“ и „Versace“.

Имитациите са задържани от митническите инспектори на „Капитан Андреево“ при опити да доставени както на българския пазар, така и в другите страни-членки на Европейския съюз. Най-любопитно е откриването на унищожената днес декоративна козметика, която е била скрита в шкаф за инструменти на товарен камион, пълен всъщност с менте-червила, пудри и спирали за очи.

Ментета   Ментета

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mitnica
mitnica
14.11.2014 18:07 18:07

Turciq e edna ot stranite koito sa si kupili licenza za proizvodstvo na obuvki drehi i dori parfumi . Obuvki se proizvejdat i v kitai i v vietnam i navsqkade po sveta tova e napalno zakonno proizvodstvo ot strana na turciq prosto zashtoto balgarskite trafikanti na takiva izdeliq pravqt oborot na turciq i uvelichavat neiniqt potencialen BVP za godinata i prosto nashite mitchinachi i pravitelstvo se draznqt na tova zashtoto nemoje tam edin adidas da e 60 liri a tuk sashtiqt v magazina na adidas haskovo da pishe made in turkey i da e 169 lv kato se ima na predvid kade i proizvedena stokata i si pishe stava qsno che v odrin istanbul i blizkite gradova v sasedna turciq moje da si kupite mnogo po hubavi i evtini obuvki ot kolkoto v milata ni rodina ..

неМИТНИЧАР
неМИТНИЧАР
15.11.2014 8:57 8:57

Много специална машина за нарязване,да ти прави кеф да режчукаш,та чак да се насереш от кеф…
Ами тия които режчукат,как с какво са обути и облечени,аъъ?Ебати и простотията…

Back to top button