Регион

Разфасоваха част от тръбопровод в Димитровград

Полиция, архивДимитровградските полицаи са регистрирали кражба на 35 метра метални дебелостенни тръби от действащ тръбопровод до езеро „Горен бюк“ в землището на града, съобщават от полицията.

Тръбите са откраднати след срязване.

Домова кражба е извършена в жилище на булевард „Стефан Стамболов“ в Димитровград. След отключване на входната врата са откраднати 15 грама златни и сребърни накити и компютър.

26-годишен жител от хасковското село Узунджово е задържан за кражба. Познатият на органите на реда мъж е изкъртил тухли на външна стена и проникнал в странична пристройка на къща на 71-годишен свой съселянин, откъдето е откраднал бензинова помпа, пръскачка и ел. удължител. След подадения сигнал, мъжът е установен и задържан по образуваното досъдебно производство.

За кражба е образувано досъдебно производство и в хасковската полиция. Открадната е дамска чанта с лични документи и 20 лв. от паркиран в квартал „Болярово“ лек автомобил Хюндай, в който е проникнато след изкъртване на ключалката на предната му лява врата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button