Регион

Арестуваха 19-годишен с марихуана в тонколоната

Полиция, архив19-годишен младеж е арестуван с марихуана, съобщават от полицията.

В 10 часа вчера симеоновградските криминалисти са извършили претърсване в къща на улица „Мургаш“ в града, обитавана от младежа. В тонколона в една от стаите и в двора на имота между външна тоалетна и каменна стена са открити 2 пликчета със суха листна маса с общо тегло 2 грама, реагиращи при полеви наркотест на марихуана.

Познатият на органите на реда е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Безакцизни цигари и стоки с лого на защитени марки иззеха харманлийските полицаи. Вчера в 17,30 часа на улица „Районна“ в Харманли те са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Шаран“, шофиран от 28-годишен пловдивчанин. В колата с него са пътували и двама негови съграждани на 40 и 23 г. В хода на проверката, в купето на автомобила са намерени 35 780 къса цигари без бандерол и 414 чифта спортни обувки с лого на търговски марки без разрешение на правопритежателя. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bednqk
bednqk
05.02.2015 14:31 14:31

v bulgaria zakona e samo za bednite s po 2 grama treva.

golqm badjanak
golqm badjanak
05.02.2015 21:08 21:08

na kogo mu dreme?

Back to top button