Регион

Задигнаха 9 бона от къща, спипаха 14 крадци, натъпкани в Опел

Полиция, архивЗа домова кражба в Харманли съобщават от полицията.

От частен дом на ул. „Никола Петков“ вчера са задигнати 9000 лв. Крадците са натиснали с твърд предмет алуминиева входна врата и така са проникнали в жилището.

В димитровградското с. Воден пък крадци са проникнали в хранителен магазин и са взели продукти на обща стойност 150 лв.

В Димитровград чрез отключване крадци са проникнали в трафопост и са задигнали 30 метра многожилен меден проводник.
Образувани са досъдебни производства. Работата по установяване на извършителите продължава.

В хасковската полиция са разкрити извършителите на кражба на далекосъобщителен кабел. На 10 февруари между селата Стамболово и Царева поляна е извършена полицейска проверка на Опел, управляван от 34-годишен жител на Кърджали и пътуващи в лекия автомобил 13 лица на: 15, 16, 18, 19, 21, 24, 27, 29, 41 – от Любимец, 20 г. от с. Болярски извор, 22, 25 и 48 г. – от с. Долно Войводино.

Пет от лицата са познати на органите на реда с предишни прояви за кражби. При проверката са открити 5 топа с общо тегло 24 кг. далекосъобщителен кабел, 7 прави лопати, ножовка, 2 ножа и чук. Установено е, че кражбата на телефонния кабел е извършена чрез изкопаване на 11 дупки в землището на Стамболово през 15 метра, след което е бил срязан и издърпан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button