Спорт

Белардели тръгва да спасява „Хасково“, утре е в кметството, после в БФС

Пиетро БеларделиИталианецът Пиетро Белардели, който влиза в управата на футболния „Хасково 2009“, утре ще има среща в общината, съобщиха за Haskovo.info екипа на бизнесмена.
 
На срещата се очаква Белардели да получи пълномощно с което да започнат реални действия за спасяването на професионалния лиценз на клуба. Ако всичко мине гладко, в понеделник Белардели ще бъде в Българския футболен съюз. Там той също ще заяви, че застава финансово зад „Хасково“.
 
Припомняме, че задълженията на клуба към НАП са за над 100 000 лв.
 
Белардели се обръща към феновете на „Хасково“, че ще направи всичко възможно отборът да остане в професионалния футбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
HASKOVO ULTRAS
HASKOVO ULTRAS
04.06.2015 1:50 1:50

A dano,taka ili ina4e tova e edinstvenijat variant da se spasi otbora ni ot palen razpat i falit?!Dano vsi4ko ,koeto kazva tozi italianec sega da e istina za HASKOVO,dano imame kasmet?!Vjarno e ,4e nikoi ne vjarva na tozi italianec,no znae li se ako naistina ima gelanie i ambicii za HASKOVO i naistina spasi otbora ni,kakto i dokage,4e shte go izdarga,to togava moge i da si promenim mnenieto si za nego?!Trjabva absolutno vsi4ki-rakovodstvo,kmet,obshtina,sponsori,biznesmeni,firmi,nie fenovete,vsi4ki haskovlii da pomognem sega v tozi truden i delikaten moment za otbora ni,za da ne se zatrie napalno otbora na grada ni,a ne samo da 4akame njakoi da doide i s magi4eska pra4ka da opravi vsi4ko izvednag?!Dano imame kasmet i se opravi vsi4ko za dobroto na otbora ni!!!samo i vinagi HASKOVO!!!!!

ШАНС!,,,,,
ШАНС!,,,,,
04.06.2015 7:15 7:15

Нищо няма лошо само да спаси отбора а иначе се обявява в фалит и от /в/ група няма да започне като Любимец от зоните,Каквото е писано това да стане,А от италианското присъствие в отбора нищо негуби този фалирал отбор ,че ако го вземе със негатива и задълженията може да го спаси,А вече каквисаму интересите да вземе фалирал клуб като Хасково сомо той си знае!

ИСТИНАТА!
ИСТИНАТА!
04.06.2015 7:39 7:39

Назъров този измислен капиталист да си гледа подарения завод МЛАДА ГВАРДИЯ щото така за един лев го купиха,Вън от управата на ХАСКОВО ЗАЩОТО ТОЙ Е ВИНОВЕН ОСНОВНО ЗА МНОГО НЕЩА,АКО Е ДОБЛЕСТЕН ЩЕ СЕ ОТЕГЛИ!

Az
Az
04.06.2015 12:01 12:01

Не бързайте да се радвате за този италианец, а по-добре прочетете какво пише за него в google – защото какви са гаранциите за ФК Хасково?
Отделно искал е преди да купува Берое (където са се спасили от него), Спартак Вн , Ботев Враца, сега ние ли сме наред?
Дано се намерят истински хора – българи както досега който да се грижат за футбола в града!

Само ще ви питам на Томов какви му бяха интересите да вземе ЦСКА отново при положение че бяха с милиони задължения? Сами си отговорете.

https://www.google.com/#q=%D0%9F%D0%B8%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE+%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8

ултра
ултра
04.06.2015 21:20 21:20

доказателство, че на никой не му пука за футбола – дори и при мисълта, че наближават избори… Белардели кога ще става ликвидатор?

musti
musti
05.06.2015 0:24 0:24

MOM4ETA NEKA DA PREBORIM TOZI TEJAK MOMENT ZA OTBORA NI I DA GO PODPOMOGNEM FINANSOVO.OBACHE DA IZMISLIM NA4IN PARITE OT DARENIE DA NE SE IZGUBQT DO POSLEDNATA STOTINKA NIKADE,DAYTE PREDLOJENIQ!

Back to top button