Хасково

Двама младежи загинаха, трима са ранени при тежка катастрофа между Хасково и Димитровград

Тежка катастрофа стана на пътя между Хасково и Димитровград преди 15 часа.

КатастрофаДо разклона за Асфалтова база се удариха лек автомобил Ауди с хасковска регистрация и пловдивски камион.

Аудито, в което са били трима младежи и идващо от Димитровград, засега по неясни причини, е навлязло в насрещното и се е врязало странично в кабината на камиона.

КатастрофаОт тежкия удар младежът в Аудито, който се е возил на задната седалка е изхвърчал от колата и е загинал на място. Шофьорът и возещото се на предната седалка момиче са ранени. По-късно шофьорът почина в Спешно отделение. Момичето на около 22 г. е с мозъчен кръвоизлив и съмнения за спукан далак.

КатастрофаТежко е състоянието на шофьора на камиона, който е откаран в МБАЛ – Хасково. Той е със счупени крака и е настанен в Ортопедия По-леко е пострадал возещият се в камиона.

Жената, подала сигнала на тел. 112, сподели пред Haskovo.info, че линейките са дошли много бързо – на шестата минута.

Полицията разследва причините за инцидента, като пътят остава затворен и се използва обходен маршрут.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Трябва ли да има мантинели на
Трябва ли да има мантинели на
08.04.2016 19:39 19:39

Прок*ратурата да пита къде са МАНТИНЕЛИТЕ…?Ебати и селския път.А иначе бързото каране си е едно на ръка.
Деянчо а иначе не са се ударили а АУДИТО е ударило камиона и то не сотстрани ами направо си е челно…
Язък си на децата,съдба…

ЗЛАТКА ГОСПОДИНОВА
ЗЛАТКА ГОСПОДИНОВА
09.04.2016 7:59 7:59

КАТО РЕШАТ МОГАТ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ В КАНТОРАТА,ЕДИН КЛИЕНТ ТЪРСИ ЧАСТИ ЗА АУДИ ТТ.ДОВОЛНИ ЩЕ ОСТАНАТ.

auto
auto
09.04.2016 9:24 9:24

Трябва да се забрани на млади шофьори да се качват на бързи коли и да има строг контрол и глоби и отнемане на книжки. Трябва да има надеждна пътна инфраструктура, в случая здрава мантинела. Трябва да има камери на такива места. Чист късмет е, че аудито не е изскочило срещу лека кола, тогава щеше да има невинни жертви без късмет ей така щото някой 20-годишен или изпаднал в еуфория се почувствал велик и е настъпил газта, докато колата стане неуправляема с бясна скорост. Такива хора са едновременно самоубийци и убийци. Все едно някой да си купи пистолет и да започне да стреля на месо по улиците…

Запознат
Запознат
09.04.2016 11:00 11:00

Някога качвали ли сте се да карате кола? Трябвало на младите да не се дават бързи коли. Ха-ха-ха-ха. Една хубава кола е 100 пъти по-безопастна за каране от една трошка. Ако младия зад волана няма акъл може да вдигне 130км/ч и с голф 2-ка и това ще е в пъти по-опасно отколкото да вдигне 170км/ч с хубава кола. Въпросът е до мозъка, не до колата.

Анонимен
Анонимен
10.04.2016 12:21 12:21

Не е възможно дори и при такъв удар да има такива последствия, ако е спазено ограничението на скоростта.Такива шофьори не ги спират никакви мантинели.Те са пълни идиоти.Жалко за младите хора.Дано този случай да служи за урок на джигитите на пътя.Подобни груби нарушения трябва да се наказват със затвор.

Back to top button