Регион

Даряват 5000 лв. на симеоновградските мажоретки

Среща5000 лв. дарява на мажоретките от Симеоновград партия ГЕРБ.

Днес се оформят официалните документи за дарението. Средствата са от партийната субсидия на ГЕРБ.

Разпореждането за дарението е дадено лично от председателя на партията Бойко Борисов.

Мажоретките от НУ „Отец Паисий“ участваха на Международен мажоретен фестивал „Златен помпон“ – Добрич – Албена 2015 г. Там спечелиха награди във всички категории – първо място в категорията Парадни мажоретки (100 м. Марш-парад), първо място в категорията Шоу мажоретки по правилника на IAM, второ място в категорията танцови мажоретки, шесто място в категорията соло помпони, също по правилника на IAM, специална награда за най-малък участник.

Наградите дават право за участие в европейски шампионат. Родителите на децата обаче нямат възможност да финансират заминаването им.

При вчерашното посещение на Бойко Борисов в Симеоновград той бе запознат с проблема от Славка Митева – майка на дете, загинало в катастрофата на Черния Великден.  Борисов разпореди да бъдат осигурени средства за участието на децата в европейското първенство за мажоретки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button