Хасково

Тръгна делото за смъртта на Боби, Митев и Кръстев не признават вина

ДелоХасковският окръжен съд даде ход на делото срещу Кръстьо Кръстев и Емил Митев, подсъдими за смъртта на Борислав Марков.

ДелоHaskovo.info припомня, че Борислав бе пребит в хасковска дискотека навръх Великден миналата година и по-късно почина в болницата. Емил Митев е обвинен, че по непредпазливост е причинил смъртта на Боби, а Кръстев е обвинен в подбудителство.

Пред съда Митев заяви, че не се признава за виновен и в същото време каза, че Кръстев не го е подбуждал и няма общо с това което се случва. Кръстев също не се призна за виновен и каза, че ще даде обяснения пред съда на по-късен етап.

ДелоКато частен обвинител бе конституирана майката на Борислав Веска Илиева, която заедно с жена му Таня Гълъбова са граждански ищци и искат кръвнина от 900 000 лв. от двамата подсъдими.

Илиева и Гълъбова разказаха пред съда спомените си от трагичната вечер и дните след това. Те споделиха през сълзи, че детето на Боби още пита за баща си и страда за него, както и всички в семейството. „Не може да има убийство по непредпазливост. Синът ми си беше отишъл още същата нощ след нападението, той беше в мозъчна смърт. На успокоителни съм от тогава. Не мога да приема, че него го няма. Никой не е дал човешкия живот и не може да го отнема“, каза още пред съда майката на Боби.

Съдебният процес продължи с разпита на свидетели, като заради големия им брой разпитите ще продължат и в петък.
Haskovo.info припомня, че делото трябваше да тръгне в средата на април, но последваха два отвода на съдии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданка
гражданка
02.06.2016 12:03 12:03

Лошо, много лошо, какво да каже човек, наркотиците не прощават.Убититя го няма, но не мислят като продават колко умират.

gost
gost
02.06.2016 14:40 14:40

Няма ли най-накрая да осъдите някой престъпник и да го вкарате в затвора??? Големи реформи, голяма работа… Иначе не се говори с вас, много сте велики и накрая най-корумпираните и най-големите престъпници даже за ден не ги осъждате!!!

каун
каун
02.06.2016 14:45 14:45

Ще настигнем румънците на кукуво лято.

митака
митака
02.06.2016 15:35 15:35

Кой да съди За да съдиш се иска морал А при тези които са в сградата на съда това изглежда липсваВижте им колите пред съда имотите заплатите благосъстоянието

valeri
valeri
02.06.2016 20:40 20:40

vreme e da se rodiat nelegalni organizacii koito da otmashtavat

1111
1111
06.06.2016 9:56 9:56

И аз съм за ,часно, правосъдие стил НИКО.

Back to top button