Хасково

Делото срещу Кръстев и Митев продължава с нови разпити и слушане на СРС-та

ДелоДелото срещу Кръстьо Кръстев и Емил Митев, подсъдими за смъртта на Борислав Марков, ще продължи на 15 юли.

ДелоВчера Хасковският окръжен съд даде ход на процеса и два дни бяха разпитвани десетки свидетели. Сред разпитаните днес бяха хасковски криминалисти, които на Великден миналата година са били веднага след побоя над Боби в хасковската дискотека. Младият мъж по-късно почина в болницата. Те свидетелстваха за изтритите записи от охранителните камери в бара по време на побоя. Криминалист посочи, че по оперативна информация Митев е бил охранител на Кръстев. След като бил задържан охранителят бил силно притеснен. По време на беседите той заявил, че ударил Борислав два или три пъти.

Емил Митев е обвинен, че по непредпазливост е причинил смъртта на Боби, а Кръстев е обвинен в подбудителство. Вчера пред съда двамата не се признаха за виновни, а Митев заяви, че Кръстев не го е подбуждал и няма общо с това което се случва.

За следващото заседание отново ще бъдат призовани неявилите се свидетели, на двама ще бъде извършен преразпит и се очаква да бъдат слушани СРС-та.

Haskovo.info припомня, че като частен обвинител бе конституирана майката на Борислав Веска Илиева, която заедно с жена му Таня Гълъбова са граждански ищци и искат кръвнина от 900 000 лв. от двамата подсъдими.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button